Tercih Rezervasyon Formu

Akademik Programlar

Dünyamız daha önce hiçbir dönemde olmadığı kadar büyük bir hızla değiştiğini ve dönüştüğünü kavrayan fakültemiz; değişimi iyi kavrayan, bilgi ve becerilerini topluma, endüstriye ve evrensel bilime katkı sağlayacak şekilde kullanabilen, böylece alanında topluma öncülük edebilecek bireyler yetiştiriyor. Alanlarında yetkin, nitelikli insan gücü yetiştirmeyi hedefleyen Fen Edebiyat Fakültesinin eğitim müfredatı; öğrencilerimizin profesyonel ve akademik alanda ihtiyaç duyacakları nitelikler çerçevesinde şekillendirilmiştir.

Tercih Tanıtım Dönemi Programı

İstinye Üniversitesi hayatının en önemli kararlarından birinde, doğru tercihi yapabilmen için senin yanında!

Seni Tercih ve Tanıtım Günlerimize davet ediyoruz!

Kampüslerimizde geçireceğin süre boyunca 90 farklı araştırma – geliştirme laboratuvarını gezebilir, akademisyenlerimizle kariyerin konusunda fikir alışverişinde bulunabilir, uzman rehber öğretmenlerimizden tercihlerin konusunda danışmanlık alabilirsin.

Tercihlerini İstinye Üniversitesi’nden yana kullanmış İstinyeliler ile tanışabilir ve sorularınla ilgili olarak Tanıtım Uzmanlarımızla her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında görüşebilirsin.

Kampüsünü seç ve formu doldur. Seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız.