Aday Bilgi Formu

İlgilendiğiniz bölüm ve programlara ilişkin daha detaylı bilgi almak ve size özel etkinliklerden haberdar olmak için formu doldurun.

KVK Mevzuat Uyarınca Üniversite Tanıtım Faaliyetleri Aday Öğrenci/Kursiyer Aydınlatma Metnini okudum ve anladım.

Akademik Programlar

Dünyamız daha önce hiçbir dönemde olmadığı kadar büyük bir hızla değiştiğini ve dönüştüğünü kavrayan fakültemiz; değişimi iyi kavrayan, bilgi ve becerilerini topluma, endüstriye ve evrensel bilime katkı sağlayacak şekilde kullanabilen, böylece alanında topluma öncülük edebilecek bireyler yetiştiriyor. Alanlarında yetkin, nitelikli insan gücü yetiştirmeyi hedefleyen Fen Edebiyat Fakültesinin eğitim müfredatı; öğrencilerimizin profesyonel ve akademik alanda ihtiyaç duyacakları nitelikler çerçevesinde şekillendirilmiştir.