Tercih Rezervasyon Formu

İstinye Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde yer alan bölümlerin ortak alanı tasarımdır. Kültürel ve toplumsal bir eylem olan tasarım; yenilik yaratmanın, sorun çözmenin, rekabetin, artı değer yaratmanın ve yaşam kalitesini yükseltmenin, kısaca 21. yüzyıl toplumunun beklentilerini karşılamanın en etkin aracıdır. Bu bağlamda fakültemiz; araştıran, eleştirel düşünen, yeni bakış açıları geliştiren ve tartışabilen, yaratıcı çözümler üreten, tasarım ve uygulama süreçlerinin sanatsal ve teknik boyutlarını birleştirmenin yanında, tasarımın ekonomik, çevresel ve sosyal boyutunu da özümsemiş, çok yönlü meslek insanları yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Akademik Programlar