Aday Bilgi Formu

İlgilendiğiniz bölüm ve programlara ilişkin daha detaylı bilgi almak ve size özel etkinliklerden haberdar olmak için formu doldurun.

KVK Mevzuat Uyarınca Üniversite Tanıtım Faaliyetleri Aday Öğrenci/Kursiyer Aydınlatma Metnini okudum ve anladım.

Akademik Programlar

İstinye Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde yer alan bölümlerin ortak alanı tasarımdır. Kültürel ve toplumsal bir eylem olan tasarım; yenilik yaratmanın, sorun çözmenin, rekabetin, artı değer yaratmanın ve yaşam kalitesini yükseltmenin, kısaca 21. yüzyıl toplumunun beklentilerini karşılamanın en etkin aracıdır. Bu bağlamda fakültemiz; araştıran, eleştirel düşünen, yeni bakış açıları geliştiren ve tartışabilen, yaratıcı çözümler üreten, tasarım ve uygulama süreçlerinin sanatsal ve teknik boyutlarını birleştirmenin yanında, tasarımın ekonomik, çevresel ve sosyal boyutunu da özümsemiş, çok yönlü meslek insanları yetiştirmeyi hedeflemektedir.