Tercih Rezervasyon Formu

Akademik Programlar

İstinye Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde yer alan bölümlerin ortak alanı tasarımdır. Kültürel ve toplumsal bir eylem olan tasarım; yenilik yaratmanın, sorun çözmenin, rekabetin, artı değer yaratmanın ve yaşam kalitesini yükseltmenin, kısaca 21. yüzyıl toplumunun beklentilerini karşılamanın en etkin aracıdır. Bu bağlamda fakültemiz; araştıran, eleştirel düşünen, yeni bakış açıları geliştiren ve tartışabilen, yaratıcı çözümler üreten, tasarım ve uygulama süreçlerinin sanatsal ve teknik boyutlarını birleştirmenin yanında, tasarımın ekonomik, çevresel ve sosyal boyutunu da özümsemiş, çok yönlü meslek insanları yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Tercih Tanıtım Dönemi Programı

İstinye Üniversitesi hayatının en önemli kararlarından birinde, doğru tercihi yapabilmen için senin yanında!

Seni Tercih ve Tanıtım Günlerimize davet ediyoruz!

Kampüslerimizde geçireceğin süre boyunca 90 farklı araştırma – geliştirme laboratuvarını gezebilir, akademisyenlerimizle kariyerin konusunda fikir alışverişinde bulunabilir, uzman rehber öğretmenlerimizden tercihlerin konusunda danışmanlık alabilirsin.

Tercihlerini İstinye Üniversitesi’nden yana kullanmış İstinyeliler ile tanışabilir ve sorularınla ilgili olarak Tanıtım Uzmanlarımızla her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında görüşebilirsin.

Kampüsünü seç ve formu doldur. Seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız.