Aday Bilgi Formu

İlgilendiğiniz bölüm ve programlara ilişkin daha detaylı bilgi almak ve size özel etkinliklerden haberdar olmak için formu doldurun.

KVK Mevzuat Uyarınca Üniversite Tanıtım Faaliyetleri Aday Öğrenci/Kursiyer Aydınlatma Metnini okudum ve anladım.

Akademik Programlar

Dijital dönüşümü ve veri bilimini odak noktasına alan İstinye Üniversitesi’nin, İSÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin ve Kuluçka Merkezi’nin girişimcilik kültürüyle beslenen İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi; küresel değişimi iyi okuyan, veriyi analiz edebilen, eleştirel bakış açısıyla bilgi üreterek uluslararası alanda yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratacak yöneticiler, iletişim ve medya uzmanları yetiştirmektedir. Tüm bölümlerimizdeki eğitim içeriklerinin desteğiyle dijital dönüşüm yolculuğundaki organizasyonlara doğru teşhis koyabilen öğrencilerimiz, veriden değer yaratma becerisine sahip analistler olarak mezun olmaktadır.