Tercih Rezervasyon Formu

Akademik Programlar

Dijital dönüşümü ve veri bilimini odak noktasına alan İstinye Üniversitesi’nin, İSÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin ve Kuluçka Merkezi’nin girişimcilik kültürüyle beslenen İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi; küresel değişimi iyi okuyan, veriyi analiz edebilen, eleştirel bakış açısıyla bilgi üreterek uluslararası alanda yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratacak yöneticiler, iletişim ve medya uzmanları yetiştirmektedir. Tüm bölümlerimizdeki eğitim içeriklerinin desteğiyle dijital dönüşüm yolculuğundaki organizasyonlara doğru teşhis koyabilen öğrencilerimiz, veriden değer yaratma becerisine sahip analistler olarak mezun olmaktadır.

Tercih Tanıtım Dönemi Programı

İstinye Üniversitesi hayatının en önemli kararlarından birinde, doğru tercihi yapabilmen için senin yanında!

Seni Tercih ve Tanıtım Günlerimize davet ediyoruz!

Kampüslerimizde geçireceğin süre boyunca 90 farklı araştırma – geliştirme laboratuvarını gezebilir, akademisyenlerimizle kariyerin konusunda fikir alışverişinde bulunabilir, uzman rehber öğretmenlerimizden tercihlerin konusunda danışmanlık alabilirsin.

Tercihlerini İstinye Üniversitesi’nden yana kullanmış İstinyeliler ile tanışabilir ve sorularınla ilgili olarak Tanıtım Uzmanlarımızla her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında görüşebilirsin.

Kampüsünü seç ve formu doldur. Seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız.