Tercih Dönemi Rezervasyon Formu

Seni Tercih ve Tanıtım Günlerimize davet ediyoruz!

Tercih Dönemi Programı

İstinye Üniversitesi hayatının en önemli kararlarından birinde, doğru tercihi yapabilmen için senin yanında!

Seni Tercih ve Tanıtım Günlerimize davet ediyoruz!

Kampüslerimizde geçireceğin süre boyunca 90 farklı araştırma – geliştirme laboratuvarını gezebilir, akademisyenlerimizle kariyerin konusunda fikir alışverişinde bulunabilir, uzman rehber öğretmenlerimizden tercihlerin konusunda danışmanlık alabilirsin.

Tercihlerini İstinye Üniversitesi’nden yana kullanmış İstinyeliler ile tanışabilir ve sorularınla ilgili olarak Tanıtım Uzmanlarımızla her gün 09:00 – 18:00 saatleri arasında görüşebilirsin.

Kampüsünü seç ve formu doldur. Seni aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Vadi Kampüsü

Topkapı Kampüsü

Kampüslere Nasıl Ulaşım Sağlarım?

• Vadi Kampüsü
    Azerbaycan Caddesi, No:3C, Sarıyer, İstanbul, Türkiye

Vadi Kampüsü ulaşımı için tıklayınız.

• Topkapı Kampüsü
    İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Teyyareci Sami Sk., No.3 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Topkapı Kampüsü ulaşımı için tıklayınız.

OTOBÜS
  • Vadistanbul Durağı
    47L Binevler-Hacıosman Metro
    41Y Ayazağa-Kağıthane-Yenikapı

• Evyap Cami Durağı
    48L Göktürk-4. Levent Metro
    41 SM Ayazağa Garajı-4. Levent Metro

HAVARAY
  • Türkiyenin ilk havarayını kullanarak Seyrantepe Metro İstasyonu’ndan yapacağınız aktarma ile Vadi Kampüsümüze kolayca ulaşabilirsiniz.

ARAÇ
  • Havalimanı Yönü
    E-6 FSM köprüsü istikametinde. Ali Sami Yen Spor Kompleksi çıkışına girin. Yol üçe ayrılıyor en soldan Ali Sami Yen Spor Kompleksi yönüne devam edin, yan yolda Kemerburgaz-Ayazağa tabelasını takip edin. Ali Sami Yen Spor Kompleksini geçtikten sonra Vadistanbul tabelasından sağa dönün. Yol bitiminden sağa döndükten yaklaşık 100 m sonra Vadistanbul tabelasından U dönüşü yaptığınızda Vadi Kampüsümüz sağınızda kalacak.
  • Beşiktaş Yönü
    Barbaros Bulvarı üzerinden, Büyükdere Cad. istikametine devam edin. Havalimanı-Edirne Tabelasını takip Edin. yan yolda Kemerburgaz-Ayazağa tabelasını takip edin. Ali Sami Yen Spor Kompleksini geçtikten sonra Vadistanbul tabelasından sağa dönün. Yol bitiminden sağa döndükten sonra yaklaşık 100 m sonra Vadistanbul tabelasından U dönüşü yaptığınızda Vadi Kampüsümüz sağınızda kalacak.
  • Sarıyer Yönü
    Büyükdere caddesi üzerinden Eski Büyükdere caddesi istikametinde sağa dönün. Ayazağa-Kağıthane-Kemerburgaz tabelasını takip edin. Yaklaşık 2 km sonra Vadistanbul alt geçidini göreceksiniz. Vadi Kampüsümüz sağınızda kalacak.
  • 2. Köprü Yönü
    FSM köprüsünden E-6 yönünde devam edin, Ali Sami Yen Spor Kompleksi /Ayazağa/Beşiktaş/Sarıyer çıkışına girin, yan yolda Kemerburgaz-Ayazağa tabelasını takip edin. Ali Sami Yen Spor Kompleksini geçtikten sonra Vadistanbul tabelasından sağa dönün. Yol bitiminden sağa döndükten yaklaşık 100 m sonra Vadistanbul tabelasından U dönüşü yaptığınızda Vadi Kampüsümüz sağınızda kalacak.
  • Kemerburgaz Yönü
    Kemerburgaz-Cendere Yolu yönünü takip edip. Yaklaşık 10 KM sonra Vadi Kampüsümüz sağınızda kalacak.
METROBÜS
  • Anadolu yakasından Söğütlüçeşme, Avrupa yakasından Zincirlikuyu ve Beylikdüzü’den hareket eden metrobüs ile cevizlibağ durağına gelerek 5dk yürüyüş mesafesi ile üniversiteye ulaşabilirsiniz.

Avcılar – Zincirlikuyu Aktarmalı

34BZ

Beylikdüzü – Zincirlikuyu Aktarmalı

Söğütlüçeşme – Cevizlibağ Aktarmalı

34C

Beylikdüzü – Cevizlibağ Aktarmalı

34AS

Avcılar – Söğütlüçeşme Aktarmalı

34G

Beylikdüzü – Söğütlüçeşme Aktarmalı

TRAMVAY
  • Kabataş-Bağcılar tramvay hattı ile, cevizlibağ durağına gelerek 5dk yürüyüş mesafesi ile üniversiteye ulaşabilirsiniz.

MARMARAY
  • Anadolu yakasından Marmaray ile Kazlıçeşme’ye gelinerek, Kazlıçeşme durağından İETT otobüsleri veya servislerimiz ile üniversiteye ulaşabilirsiniz. ( Servis Saatleri)

MR10

Kazlıçeşme – Zeytinburnu

MR11

Kazlıçeşme- Cevizlibağ

METRO
  • Üniversitemize 10dk’lık mesafede bulunan Merter metro durağından metrobüs veya otobüs ile aktarma yapılıp Cevizlibağ durağında inilerek üniversiteye ulaşabilirsiniz.

• Anadolu ve Avrupa yakasından birden fazla İETT aracı ile üniversitemize ulaşım oldukça kolaydır.

• Ayrıca sabah ve akşam saatlerinde Kazlıçeşme Marmaray ve Merter Metro istasyonuna kadar gidiş geliş shuttle hizmetimiz mevcuttur.

ARAÇ
  • Anadolu yakasından gelişti Boğaziçi Köprüsünü geçtikten sonra E-5 yolu üzerinde Cevizlibağ metrobüs durağından hemen sonra sağ tarafta Tozkoparan sapağına girildiğinde Üniversitemize ulaşmış olacaksınız.

• Avrupa yakasından gelişte E-5 yolu üzerinde Cevizlibağ metrobüs durağından hemen önce sol tarafta Tozkoparan sapağına girildiğinde Üniversitemize ulaşmış olacaksınız.